Hoe log ik in op YouTube? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Inloggen

1. Open de YouTube-App
  2. Klik rechtsboven op het laatste symbool (poppetje) om in te loggen
  3. Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

1. Klik op de knop ‘wachtwoord vergeten?’
  2. Geef je laatste wachtwoord op dat je herinnert in het venster en klik op de knop ‘volgende’
  3. Klik op de blauwe knop ‘verzenden’ om een verificatiecode via je e-mailadres te ontvangen
  4. Kopieer de code die je hebt ontvangen op jouw opgegeven e-mailadres en vul deze in het venster ‘code opgeven’ en klik op de knop ‘volgende’
  5. Voer een nieuw wachtwoord in binnen het venster ‘wachtwoord opgeven’ en bevestig hetzelfde wachtwoord nogmaals in het venster ‘bevestigen’ en klik op ‘wachtwoord opslaan’. Let op: jouw nieuwe wachtwoord mag niet hetzelfde zijn als een eerder gebruikt wachtwoord