Hoe log ik in op Skype? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Inloggen

1. Open de Skype-App
  2. Klik op de blauwe knop ‘aanmelden of maken’
  3. Vul jouw e-mailadres in en klik op ‘volgende’
  4. Vul jouw wachtwoord in het klik op ‘aanmelden’

Wachtwoord vergeten?

1. Klik onder het invulveld op ‘wachtwoord vergeten?’
  2. Stuur een beveiligingscode naar jouw e-mailadres of telefoonnummer door op de knop ‘code ophalen’ te klikken
  3. Kopieer de code uit de e-mail die je hebt ontvangen en plak deze code in het invulveld op Skype en klik op ‘volgende’
  4. Voer een nieuw wachtwoord in de velden en klik op ‘volgende’ Let op: jouw nieuwe wachtwoord mag niet hetzelfde zijn als een eerder gebruikt wachtwoord
  5. Klik in de laatste stap op ‘aanmelden’, en log in met jouw nieuwe gegevens