Hoe stel ik meetmomenten in?

1. Klik in het linker menu op het onderdeel ‘Meetmomenten’​
  2. Klik op de groene ‘+’ knop ​
  3. Typ in de eerste kolom de naam van het meetmoment ​
  4. Klik op het agenda icoontje in de kolom ‘Startdatum’ ‘Einddatum’ om de gewenste periode in te stellen ​
  5. Klik rechts op het groene vinkje om het meetmoment op te slaan​
  6. Het is mogelijk om via Gebruikersbeheer deelnemers aan de scan en aan meetmomenten te koppelen. Bekijk hier hoe dit moet. ​
  7. Als deelnemers al wel gekoppeld zijn aan een scan maar nog niet aan een meetmoment kun je dit eenvoudig doen door te klikken op het potlood-icoontje in de kolom ‘Gebruikers’ van het betreffende meetmoment. ​
  8. Klap de groepen open en vink alle gewenste deelnemers aan (let op: hier staan alleen gebruikers die al gekoppeld zijn aan de scan)​
  9. Klik op ‘Opslaan’