Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

Dagstart & Reflectie is een combinatie van twee werkvormen in een groep, onder begeleiding van een expert. Het is ook mogelijk om deze werkvormen los van elkaar in te zetten. Tijdens de werkvorm Dagstart kiezen de deelnemers middels een stemronde gezamenlijk een thema waarin ze zich willen verdiepen. Tijdens de werkvorm Reflectie in Beeld maken de deelnemers foto’s van werksituaties die bij het gekozen thema passen. Ze versturen deze naar Reflectie in Beeld op het SDB Leerplatform. De expert reflecteert vervolgens samen met de deelnemers op deze werksituaties.

Doel

Na afloop hebben de deelnemers hun leerbehoeften aangegeven, zijn hiermee actief in de werkpraktijk aan de slag gegaan en hebben gereflecteerd op hun werksituaties.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Onderdeel A: Gezamenlijke Dagstart op het werk

Onderdeel B: Werk in de loop van de dag
Onderdeel C: Gezamenlijke reflectie aan het eind van de dag

Vervolgactiviteiten

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!