Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

De graadmeter is een werkvorm waarbij deelnemers stellingen formuleren. De deelnemers gaan in twee- en/of drietallen in dialoog over deze stellingen door middel van positionering op de graadmeter. De graadmeter geeft 5 scores aan: helemaal mee eens, mee eens, neutraal, niet mee eens, helemaal niet mee eens. Nadien formuleren zij actiepunten om mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Doel

Na deze werkvorm heeft de deelnemer inzicht gekregen in de denkwijze en behoefte van de ander en gereflecteerd op zijn eigen handelen ten opzichte van de ander.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!