Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

Leergame is een leervorm met autonome leeractiviteiten van een deelnemer. Deelnemers spelen naar aanleiding van een (Online) Beeldsessie of Dagstart & Reflectie een leergame van drie rondes met de destijds gekozen beelden en onderwerpen. Tijdens de eerste ronde gaan ze aan de slag met de geheugenscore: in welke mate herkent de deelnemer de beelden nog? Tijdens de tweede ronde gaan ze aan de slag met de ervaringsscore: in welke mate heeft de deelnemer de beelden in de praktijk ervaren? Tijdens de derde ronde gaan ze aan de slag met de verbeterscore: in welke mate heeft de deelnemer de beelden in de praktijk verbeterd?

Doel

Na afloop is de deelnemer gestimuleerd om de gekozen beelden te herkennen, te ervaren in de werkpraktijk en te verbeteren in de werkpraktijk.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!