Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

Virtueel Werkplekleren is een leervorm met autonome leeractiviteiten van een deelnemer. De deelnemer voert opdrachten in de Community uit door leer- of werkproducten te maken. Hierbij neemt de deelnemer deel aan de virtuele leerinteractie: stemmen op stellingen, kennisvragen stellen, vragen van anderen beantwoorden, producten van anderen bekijken en feedback geven. Ten slotte verbetert de deelnemer zijn leer- of werkproduct met de kennis en feedback die hij van zijn mededeelnemers heeft ontvangen.

Doel

Na afloop heeft de deelnemer opdrachten uitgevoerd en virtueel deelgenomen aan de leerinteractie met zijn mededeelnemers.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!