Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

Zichtbaar maken is een werkvorm in een groep onder begeleiding van een expert. Deelnemers vullen eerst in het SDB Leerplatform de Leer- en Ontwikkelscan in. Hierna bespreken deelnemers in de groep het gezamenlijke resultaat. In kleine groepjes gaan de deelnemers vervolgens uiteen om de groepsambitie te bepalen. Tot slot kunnen deelnemers in het SDB Leerplatform hun individuele ambities invoeren.

De werkvorm kan meerdere keren in een leertraject herhaald worden, zodat de ontwikkeling van deelnemers zichtbaar wordt.

Doel

Na afloop hebben deelnemers hun groeps- en individuele prestaties zichtbaar gemaakt en hun ambities geformuleerd.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!