Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

Inzicht en invloed is een werkvorm waarbij deelnemers gezamenlijk een thema en onderwerpen kiezen. Deelnemers krijgen een inzichtkaart waar ze zichzelf op de verschillende onderwerpen dienen te beoordelen. Hierna beschrijven ze positieve en negatieve voorbeelden van werksituaties over de gekozen onderwerpen op diezelfde inzichtkaart. In tweetallen worden de uitkomsten besproken. Nadien formuleren deelnemers actiepunten om met de nieuwe inzichten invloed te krijgen op hun werksituaties.

Doel

Na afloop van Inzicht en Invloed hebben deelnemers inzicht gekregen in hun gedrag tijdens werksituaties en weten zij hoe zij hier invloed op uit kunnen oefenen.

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!