Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om je te verdiepen in de werk- en leervormen van SDB Academy. Op deze pagina vind je het bijbehorende stappenplan en trainersmateriaal.

Hoe kun je deze werk- of leervorm toepassen? In de stappen hieronder nemen we je mee in de leeractiviteiten van expert en deelnemers.

Korte omschrijving

“Kracht- & Ontwikkelpunten is zowel een werkvorm in een groep als een autonome leervorm. De leervorm werkt het beste als je eerst eenmalig de werkvorm hebt ingezet. Hierna kunnen de deelnemers zelfstandig aan de slag met hun eigen kracht- en ontwikkelpunten.

Bij de leervorm stellen de deelnemers eerst hun eigen kracht- en ontwikkelpunten op. Hierna geven ze feedback op de kracht- en ontwikkelpunten van anderen.”

Doel

Na afloop heeft de deelnemer zijn eigen kracht- en ontwikkelpunten zichtbaar gemaakt en hierop gereflecteerd door onderlinge feedback

Aan de slag

Stappen voorbereiding

Stappen verzorging

Vervolgactiviteiten

Trainersmateriaal aanvragen

  Voor- & achternaam*

  Organisatie

  Van welke leer- of werkvorm wil je materiaal aanvragen?*

  Andere vragen?

  Neem gerust contact op!
  Stuur een e-mail of bel ons.

  Alles voor experts

  Allesvoorexperts.nl wordt aangeboden door SDB Academy

  SDB Academy bestaat uit een krachtig team van professionals. Met onze kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie een sterke en lerende organisatie te worden. Wij staan voor je klaar!